Annons:

Gullringen jobbar brett: ”Kastat ut frågan till ett par namn”

Daniel Ohlsson och hans Gullringen jobbar för att få in en assisterande tränare. Foto: Ossian Mathiasson

Gullringen jobbar brett: ”Kastat ut frågan till ett par namn”

Just nu styr Daniel Ohlsson Gullringens GoIF på egen hand. Vem som blir hans assisterande tränare är inte klart – och föreningen jobbar med många spår.
– Vi har kastat ut frågan till ett par namn, säger tränaren Daniel Ohlsson.

Annons:

Gullringens GoIF står just nu utan assisterande tränare till årets säsong i division 4. 

På söndagen Dagens Vimmerby berätta att Claes Creutz, med ett långt förflutet som tränare i Kisa BK, är ett av namnen som finns på listan över tänkbara namn till rollen som assisterande tränare.

Huvudtränaren Daniel Ohlsson bekräftar uppgifterna och uppger att det finns flera tränarnamn som de för diskussioner med och är aktuella för uppdraget.  

– Det är ingen hemlighet att vi pratar med Claes. Vi har ett par namn som vi har kastat frågor till. De flesta som vi har pratat med har varit väldigt positiva och vi måste sätta oss ner och prata om det, säger Daniel Ohlsson. 

Pratar med flera tränare

Han nämner Janne ”Boda” Carlson som ett aktuellt tränarnamn.

– Det är bara Claes (Creutz) och Janne (Carlson) som har varit på träning.

Är Creutz och Carlson de hetaste tränarnamnen?

– Det skulle man väl kunna kalla det. Vi har väl ett namn till som är högintressant men det kan jag inte nämna något om än.

Hur många personer för ni diskussioner med?

– Vi har väl tre-fyra stycken just nu. 

När kan det bli något klart?

– Förhoppningsvis så snabbt som möjligt, vi kan inte dra ut på det så länge till. Det är de vi har pratat med måna om också men det måste också passa ihop med deras privatliv. Vi får se, förhoppningsvis kan vi få ett positivt svar i mitten av veckan. Vi ska ha samtal med en annan tränare i kväll (läs i går) och även på tisdag lunch ska vi träffa en tränare. 

Han fortsätter inte som tränare

Förra årets spelande assisterande tränare Christian Simonsson, som huserar på det centrala mittfältet, kommer inte finnas med som tränare under 2019. Enligt Ohlsson blir det i så fall bara som spelare om han väljer att snöra på sig skorna på nytt. 

– Han är inte så fotbollsugen just nu. Troligtvis kommer det längre fram och då räknar jag bara honom som spelare. Han kommer inte ha något med tränarbiten att göra. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvimmerby.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt