Annons:

Målrikt när Gullringen och Tuna kryssade

Anton Carlsson gjorde två mål när Tuna och Gullringen spelade 3-3.

Målrikt när Gullringen och Tuna kryssade

Det blev målrikt när Gullringens GoIF och IFK Tuna gjorde säsongsdebut på stor plan. Matchen slutade 3-3.

Annons:

Gullringens GoIF och IFK Tuna – båda i division fyra kommande säsong – möttes på Skobes Arena på lördagen. För båda lagen var försäsongspremiär på stor plan. 

Gullringen ledde tre gånger om, men Tuna lyckades komma tillbaka hela tiden.

– Det är svårt att säga så mycket, det är första gången vi är på stor yta. Positivt är att vi gör tre mål, men det är mer negativt att vi släpper in tre. Vi saknade lite aggressivitet och sådär. Det finns bitar att jobba med, men nu är det här avklarat i alla fall, säger Gullringens tränare Daniel Ohlsson.

Ohlsson tyckte det blev mycket hawaiifotboll.

– Vi var naiva i många situationer. Vi har lagt in lite nya saker i vårt spel och vi pratade om dem inför matchen, men det blev lite fel i presspelet och positionsspelet. Men det är bara att jobba vidare, jag tror att grabbarna tycker likadant.

Anton tvåmålsskytt

IFK Tunas Mattias Gustavsson tyckte att hans lag gjorde en bra match.

– I första halvlek gör vi det jättebra, men i andra tryter orken lite. Med den träningsnärvaro vi har haft så tycker jag att det var ganska bra överlag ändå. Vi kvitterar tre gånger om och jag tycker att det var rättvist. Det kunde ha gått hur som helst, säger han.

Anton Carlsson gjorde två av Tunas mål. Det tredje stod Martin Carlsson för. Hos Gullringen nätade Kevin Gaines, Jonatan Carlson och Linus Lindblom. 

I Gullringen fick Alexander Swartz och Erik Lindblad beröm. Mattias Gustavsson tyckte att hela laget gjorde en bra insats, men att Ted Åström Åberg, Filip Gustavsson och Martin Carlsson stack ut lite extra. 

Annons:

Simon Henriksson

simon.henriksson@dagensvimmerby.se

076 815 45 71

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt