Annons:

Rejäl kross i Gullringens hemmapremiär –

Gullringen fick jubla fem gånger om i dagens match mot Höreda. Foto: Arkivbild

Rejäl kross i Gullringens hemmapremiär – "Gör det vi ska"

Gullringen höll för trycket i hemmapremiären mot Höreda. Segern skrevs till hela 5-0 efter ett ordentligt ryck i slutet av den första halvleken.
– Jag är mest nöjd med resultatet, säger tränaren Daniel Ohlsson.

Annons:

Gullringen, med ett kanonlag på papperet, tappade en 2-0-ledning i premiären mot Västerviks FF. I dag darrade man inte någon gång utan körde över stackars Höreda med 5-0.

Bortalaget höll jämna steg under första halvtimmen, men Linus Lindblom fick extra fart på Gullringen sedan han lämnat bänken. Rasmus Stahlin, Rasmus Bexell och just Lindblom gjorde varsitt mål under sista kvarten av första.

– Vi kontrollerar matchbilden rätt bra i 90 minuter. I paus tänkte vi att vi skulle kunna slappna av lite och spela ut hela vårt register, men det blev nästan tvärtom. Vi blev lite naiva och tror att vi är bättre än vi är. Samtidigt är det jäkligt starkt att vinna med 5-0 utan att vi är världsbäst i dag.

 "Höreda blev bättre"

I andra fyllde Albin Gustafsson på med 4-0 innan Lindblom avrundade kalaset med femman.

– Vi gör det vi ska, men inte mycket mer. Höreda blev bättre i andra, men det var mycket för att vi inte gjorde det vi skulle. Jag är mest nöjd med resultatet och det är viktigt att vi börjar vinna direkt för det kommer bli en jämn serie. Det är skönt att visa att vi inte är så dåliga.

Ohlsson ger beröm till Linus Lindblom som även svarade för en assist.

Annons:

Jakob Karlsson

jakob.karlsson@dagensvimmerby.se

073 501 41 26

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt