Annons:

Stor show av Mohammed när Storebro vann

Tjust var varnade för Jimmi Wickström. Uppenbarligen inte för Mohammed Ibrahim. Anfallaren svarade för alla fyra när Storebro vann med 4-1. – Han var matchens gigant, säger SIF:s Fredrik Arvidsson.

Annons:

Storebro IF har ett sylvasst anfallspar i Jimmi Wickström och Mohammed Ibrahim. Innan matchen kände de nog till Jimmi Wickström – men nu har de också blivit varse om Mohammeds kvaliteter. 

Anfallaren svarade för fyra mål när SIF gav Tjust en fotbollslektion (4-1). 

– Mohammed var precis överallt. Han var helt klart machens gigant. Tjust hade nog för mycket koll på Jimmi (Wickström) och kanske inte så bra koll på Mohammed (Ibrahim), skrattar Storebros Fredrik Arvidsson. 

Tre skador

I minut 27 serverade Wickström sin anfallskollega till 1-0. Tjust kvitterade, men innan paus gjorde Mohammed sitt andra. I den andra fyllde han på med två och såg till att Storebro säkrade den andra segern. 

– Vi började bra och hade spelet hela tiden. Det kändes som att vi hade matchen under kontroll och var tyngre än Tjust. Jag tror att de hade en del folk borta.

Nykomlingen har nu fått en succé i division fyra.

– Det känns jätteskönt att få starta så här som nykomling, men vi måste vara ödmjuka och jobba på. Det är en svår hemmamatch mot Tuna i nästa omgång. 

Mohammed Ibrahim var förstås planens behållning, men även Jan Gunnarsson förtjänade beröm. Dock åkte tre försvarsspelare på skador: Erik Pettersson, Jonas Fors och Jimi Thörn. Men Fredrik Arvidsson tror inte att någon av dem riskerar att missa derbyt mot Tuna.

– Jag kan inte säga exakt, men jag tror inte det. De verkade vara vid gott mod.  

Annons:

Simon Henriksson

simon.henriksson@dagensvimmerby.se

076 815 45 71

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt