Annons:

Storebros mardrömskväll: förlust och dubbla utvisningar

Jonas Fors blev utvisad när Storebro förlorade mot Åseda. Foto: Linus Johansson

Storebros mardrömskväll: förlust och dubbla utvisningar

Storebro IF har det riktigt tungt i division fyra just nu. På fredagskvällen blev det förlust med 3-1 hemma mot Åseda. Som om inte det vore nog så blev både Jonas Fors och Jan Gunnarsson utvisade. – Det är riktigt motigt nu, suckar tränaren Per Bäckman.

Annons:

Efter att ha inlett seriespelet med två raka segrar har det mesta gått emot Storebro. Trepoängarna har slutat trilla in och spelare efter spelare har fått skrivas upp på skadelistan.

Fredagskvällen blev inte heller särskilt trevlig för Storebro. Laget var i och för sig inte särskilt långt ifrån att plocka poäng av obesegrade Åseda. Men istället blev den sista kvarten en mardröm:

* 75:e minuten: Vid ställningen 1-1 drog Jonas Fors på sig sitt andra gula kort. Åseda fick straff - men hemmamålvakten Fredrik Ströberg räddade.

* 80:e minuten: Åseda tog ledningen med 2-1 efter en fast situation.

* 87:e minuten: Trots en man mindre försökte Storebro flytta upp laget, då gjorde Åseda matchavgörande 3-1.

* 89:e minuten: Jan Gunnarsson åker på en frilägesutvisning.

– Domaren var väldigt säker i sin bedömning. ”Janne” säger däremot att deras spelare snubblade på sina egna ben, säger Per Bäckman.

Wickström kvitterade

I övrigt då? Åseda gjorde matchens första mål i den 40:e minuten och Jimmi Wickström kvitterade till 1-1 efter 65 minuter.

– Vi var med i matchen ända till slutet. Jag tycker att det var jämnt fram till vårt 1-1-mål, efter det föll vi hem och gav bort matchen. Ser jag till hela matchen så var det mycket kamp och mycket långbollar från båda lagen.

Storebro, som redan är hårt skadedrabbat, får nu alltså klara sig utan Jonas Fors och Jan Gunnarsson i nästa match.

– Det är tungt. Jag har redan mycket funderingar på matchen nästa helg. Det är motigt nu, inte mycket går med oss, men det är bara att gilla läget, säger Per Bäckman.

Målvakten Fredrik Ströberg fick beröm i hemmalaget.

Annons:

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt