Annons:

Djursdala plockar in dubbla återvändare:

Simon Lennartssons bror, Pontus Lennartsson Delbratt, är ett av två nyförvärv till Djursdala SK. Foto: Ossian Mathiasson

Djursdala plockar in dubbla återvändare: "Vi är glada"

Martin Larsson var Djursdala SK:s första nyförvärv i början av oktober. Nu, två månader senare, kommer nyförvärv nummer två och tre. Det handlar om två välkända ansikten i DSK-kretsar.

Annons:

Pontus Lennartsson Delbratt och Felix Grönqvist har skrivit på för Djursdala och blir division 5-klubbens andra och tredje nyförvärv.

Pontus, vars bror Simon Lennartsson redan spelar i rödblått, har tidigare gjort flera framträdanden för DSK men har de senaste säsongerna tillhört Storebro IF. Nu drar han på sig Djursdaladressen igen.

Felix Grönqvist, som bor i Linköping, återvänder också till DSK efter en tid i IFK Tuna. Felix kom till DSK från just Tuna för några år sedan.

– Två bra killar att få in i gruppen. Pontus är en energisk spelare som är mycket jobbig att möta. Felix bor i Linköping men kommer bli en fin resurs för oss. Vi är glada att ha fått klart med de här två, kommenterar Simon Henriksson i DSK:s sportgrupp värvningarna i ett pressmeddelande.

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvimmerby.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt