Annons:

  • Stabilt FBSK tog tredje raka

    Frödinge/Brantestad fick jubla över en ny seger mot IFK Västervik. Foton: Julia Fridell

  • Stabilt FBSK tog tredje raka

Stabilt FBSK tog tredje raka

Frödinge/Brantestads damlag radar upp segrar i division tre. Borta mot jumbolaget IFK Västervik blev det 4-0. Det var FBSK:s tredje raka triumf.

Annons:

FBSK tog ledningen i den 17:e minuten genom Evelina Törngren. Samma Törngren utökade sedan till 2-0 strax innan halvtid.

– Vi försökte sätta en hög press från början för att få ett omedelbart övertag och sedan jobba vidare därifrån. Det lyckades bra. Vår målvakt rörde bollen för första gången efter 25 minuter, säger Frödinge/Brantestads tränare Jörgen Nilsson.

4-0 i underkant

När Louise Pettersson utökade till 3-0 bara några minuter in i den andra halvleken var matchen över. Matilda Sundberg gjorde sedan matchens och FBSK:s sista mål 20 minuter före slutsignalen.

– Vi kontrollerade matchen bra, det var en stabil och säker seger. Jag tycker att 4-0 var i underkant, säger Jörgen Nilsson.

Ni har tre raka segrar, hur känns det?

– Jag tycker att vi har vuxit in bra i det. Det går lite snabbare och är lite tuffare jämfört med division fyra. Man måste göra jobbet varje gång och det har vi gjort i de senaste matcherna. Sen är det alltid skönt att vinna mot lagen man har efter sig i tabellen.

FBSK stod för en stark laginsats. Jörgen Nilsson delade ut extra plus till Evelina Törngren och Louise Pettersson.

Annons:

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt