ÄNTLIGEN SEGER FÖR GULLRINGEN

Anton Palmér, Hampus Wulff och Abrahim Jabateh gjorde målen när Gullringen besegrade Ängö med 3-2. Foto: Privat

Gullringens GoIF är ett vinnande lag igen. I dagens svåra bortamatch mot Ängö BK blev det seger med 3-2 efter en riktig rysare.

Gullringen hade ett mardrömslikt 2015 där man bara vann två av 22 matcher i division tre. 2016 har inte heller börjat roligt för den klassiska klubben, som fram till i dag hade inlett Elitfyran med sju raka matcher utan seger.

Innan i dag får vi gå tillbaka till den 13:e september 2015 för att hitta senaste gången Gullringen vann en seriematch. Då blev det 2-1 hemma mot Azech. Sedan dess har klubben, laget och supportrarna väntat på en ny trepoängare. Den kom för några minuter sedan. Men först efter stor dramatik.

Ledde med 3-0

Gulsvart såg ut att ha segern i sin hand vid ledning med 3-0 65 minuter in i matchen. Detta efter mål av Hampus Wulff, Anton Palmér och Abrahim Jabateh. Men till slut blev det ändå stor spänning. I den 80:e minuten reducerade Ängö till 3-1 och tre minuter senare kom också 3-2. Närmare än så kom dock inte hemmalaget och Gullringen kunde bryta en minst sagt dyster svit och ta sin första seger i Elitfyran.