Annons:

Båda lagen fortfarande utan seger ­– oavgjort i kväll

FBSK:s Robin Blomberg anser att hans lag borde ha tagit tre poäng i kväll. Foto: Linus Johansson

Båda lagen fortfarande utan seger ­– oavgjort i kväll

Mycket talade för att antingen Rumskulla GoIF eller Frödinge/Brantestad skulle ta sin första seger för säsongen i kväll. Men givetvis slutade derbyt på Ören oavgjort. – Jag tycker att vi var värda segern, säger FBSK:s Robin Blomberg.

Annons:

Efter åtta omgångar står Rumskulla och FBSK på noll segrar. Kvällens derby slutade alltså, typiskt nog, oavgjort. Det var mest glädjande för Rumskulla, som spelmässigt var något sämre och som därmed tog sin första poäng för året.

– Vi får vara nöjda med en poäng och att vi spräckt den nollan. Det var så rättvist som det kan vara. Båda hade två i ramen och det blev 2-2. Spelmässigt var det mycket felpass, men det var en stenhård plan så det är inte så lätt, säger hemmalagets ledare Thomas Eriksson.

Rinaldo kvitterade x2

Det var mållöst i paus, men sedan blev det fart i matchen. FBSK hade både 1–0 och 2–1 – båda målen gjordes av Rasmus Holm – men lyckades inte hålla undan. Rumskullas Morgan Rinaldo kvitterade två gånger om, den andra gången på straff.

– Det känns bittert. I första tycker jag absolut att vi har ett övertag och skapar tre-fyra målchanser. Andra var jämnare, men vi borde ändå ha vunnit matchen. Jag tycker att vi bjuder på målen. Vi spelade 4-4-2 i dag och det tycker jag såg bra ut, sa Robin Blomberg.

I Rumskulla får Hans Larsson, som trots sin ålder avverkade 90 minuter på mittfältet. I FBSK var tvåmålsskytten Rasmus Holm och Martin Gunnarsson bäst. 

Tabellen är ingen munter läsning för varken Rumskulla eller FBSK, men så här ser den ut: http://www.dagensvimmerby.se/sport/tabeller/div-6/

Annons:

Jakob Karlsson

jakob.karlsson@dagensvimmerby.se

073 501 41 26

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt