Annons:

Boston kryssade mot Gullringens reservlag

Anton Brorsson och Bellal Adem Nur gjorde målen för BK Boston. Foto: BK Boston

Boston kryssade mot Gullringens reservlag

BK Boston kom bara till spel med tolv man. Ändå lyckades de ta poäng av ett starkt Gullringen B (2-2). – Jag är nöjd med en pinne, säger Bostons tränare Pelle Strömsten.

Annons:

Matchen mellan BK Boston och Gullringens GoIF:s reserver fick spelas på neutral mark, i Södra Vi. Anledningen var att Ceosvallens planer inte tillät fotbollsspelande efter Bullerby Cup. 

I själva matchen stod Bostonspelarna upp bra mot ett Gullringen, med flera som spelade i segermatchen mot Hovshaga i helgen i laget, och klarade 2-2 (1-1). 

– Det var ett ställningskrig rakt igenom, men jag tycker nog att vi skapade de giftigaste chanserna och vi hade också ledningen med 2-1, så det var lite surt att Gullringens kvittering kom genom lite sjabbel i försvaret, säger Bostons tränare Pelle Strömsten. 

Han var också nöjd med att hans lag fixade en pinne. 

– Vi har inte tränat seda i mitten av juni och kom endast med tolv man till spel och Gullringen mönstrade en bra startelva. Fyra poäng mot Gullringen är jag oerhört nöjd med och hade köpt alla dagar i veckan om du frågat mig på försäsongen. 

Nätade för Boston gjorde Anton Brorsson och Bellal Adem Nur. Gullringens mål stod Anton Palmér och Niklas Gunnarsson för. 

Annons:

Simon Henriksson

simon.henriksson@dagensvimmerby.se

076 815 45 71

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt