Annons:

Hammar efter ny förlust:

Södra Vis Adrian Mathiasson gjorde två mål i kvällens match. Foto: Linus Johansson

Hammar efter ny förlust: "Totalt mörker"

Södra Vi IF har hamnat i en rejäl svacka i division fem. Laget har sju raka matcher utan seger efter 4–5 (1–3) hemma mot Hjorted/Totebo i kväll. – Just nu känner jag bara totalt mörker, säger SVIF-spelaren Robin Hammar.

Annons:

Det brukar vara de andra halvlekarna som fäller Södra Vi IF. I dag var det den första. Laget spelade bedrövligt under första 45 och låg under med 1–3 i paus. 

– Jag känner mig mållös. Vi har haft tendens att fallera i andra halvlek i tidigare matcher men i dag var vi inte med över huvud taget i första halvlek. Det är egentligen inte förrän i mitten av andra halvlek som vi får fram viljan och verkligen får fart i det vi gör. Jag vet att vi kan mer men vi måste hitta det. Ikväll känner jag dock bara totalt mörker, säger Robin Hammar. 

Hämtade nästan ikapp

Södra Vi vaknade först när underläget var 2–5. Man gick upp till 4–5, men närmare än så kom man inte. 

– Det var ganska jämt hela matchen men vi bjuder på fyra av våra fem mål vi släpper in. Hade jag spelat i Hjorted hade jag sett det som en rättvis seger men jag tycker vi bjuder på de här poängen med vår dåliga inledning på matchen.

Vad kunde ni gjort annorlunda? 

– Jag vet faktiskt inte vad vi kunde ha gjort annorlunda. Jag vet inte vad som är felet. Vi kan inte prestera i 90 minuter. Vi gör i princip alltid en dålig halvlek och en bra halvlek. Vi ska dock ha cred för att vi inte slutar kriga i slutet av matchen då vi ligger under med 2-5. Det känns tungt och bittert att vi inte fick med oss en poäng efter upphämtningen men vi satte oss själva i skiten från start.

Adrian Mathiasson gjorde två mål, Joakim Hammar och Christopher Adolfsson ett vardera. Ingen spelare stack ut i hemmalaget.

Annons:

Jakob Karlsson

jakob.karlsson@dagensvimmerby.se

073 501 41 26

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt