Annons:

Rumskulla förlorade – släppte in 18 (!) mål

Thomas Eriksson har varit med i Rumskulla GoIF i urminnes tider. Men han har aldrig varit med om att förlora så här stort. – Man slipper ju vara nervös i alla fall, säger han efter 0-18 hemma mot BB 2001.

Annons:

Ibland rinner fotbollsmatcher iväg. Inte alltför sällan kan det bli 6-0 till det ena laget. Ibland blir det så pass mycket som tvåsiffrigt. Men 18-0? Nä, det är ganska sällsynt. 

Det var vad Rumskulla GoIF fick stryk med i kväll. 

– Jag har aldrig varit med om så stora siffror innan. 13-0 eller 14-0 har man väl fått stryk med, men inte 18, säger Rumskullas Thomas Eriksson. 

Hur kunde det gå så galet?

– Dels var de bra och så har de en duktig kille som kom från division tre i våras. Han gjorde precis vad han ville. Det var lagom att vi fick ihop lag och då blir det som det blir. 

"För mycket"

Efter tio minuter låg Rumskulla under med 3-0 på natursköna Ören. Blödningen stoppades heller aldrig. Målen rullade in med jämna mellanrum och till slut blev det 18 insläppta. 

– Det är för mycket, så är det ju, men grabbarna försökte spela hela vägen. Det blir inte lätt när vi knappt får ihop lag heller. 

Hur känns det att förlora med 18-0?

– Ah, man slipper ju vara nervös i alla fall, haha. Nä, jag vet inte om man ska skratta eller gråta riktigt. 

Thomas Eriksson kunde inte förmå sig att dela ut något plusbetyg till någon enskild spelare. Det får vi nog ha överseende med just den här fredagen. 

Annons:

Simon Henriksson

simon.henriksson@dagensvimmerby.se

076 815 45 71

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt