Rejält bakslag för Gullringen –

Abrahim Jabateh och Niklas Gunnarsson gjorde inga mål mot Gransholm. Foto: Ludvig Bohman

Rejält bakslag för Gullringen – "Vi kämpade inte"

Under den varma fredagskvällen gästades Gullringens GoIF av dåvarande tabelltvåan Gransholms IF. Anfallaren Niklas Gunnarsson sammanfattade 0-4-förlusten efter matchen. – Nu blir det svårt att nå kvalplatsen, säger Niklas Gunnarsson.

Gullringen började matchen tveksamt och kändes inte riktigt varma i kläderna. Efter bara 13 minuter spelade kunde Gransholms Mario Delic slå en frispark som oturligt träffade ribban, i målvakten Tom Polders rygg och in i mål. Efter 37 minuter spelade kunde Gransholm utöka sin ledning efter ett hafsigt försvarsspel av hemmalaget och innan halvtid även utöka det till en stabil 0-3 ledning.

I andra halvlek kändes de gulsvarta mer alerta och skapade flera lägen som tyvärr för deras del rann ut i sanden. Anfallsparet - Niklas Gunnarsson och Abrahim Jabateh - låg på rulle fram till halvdana avslut. I den 77:e minuten kunde bortalagets nummer 10, Emil Andersson Bark, enkelt slå in sitt andra mål för matchen och även slutresultatet, 0-4.

– Vi satsade och fick ett bakslag. Vi skulle gå ut och kämpa för varandra, vilket jag inte tycker att vi gjorde. Nu blir det svårt att nå kvalplatsen, säger Niklas Gunnarsson.

Gullringen har nu åtta poäng upp till Västerviks FF, med en match mer spelad. Härnäst väntar bortamatch mot Hovmantorp.