Annons:

Karlssons frispark enda glädjeämnet för Djursdala SK

Djursdalas Johannes Karlsson satte en fin frispark i dagens förlustmatch. Foto: Linus Johansson

Karlssons frispark enda glädjeämnet för Djursdala SK

Djursdala SK var som väntat chanslöst borta mot tabelltvåan IF Hebe. Trots förlust med 7–2 stod DSK för matchens godbit när Johannes Karlsson skruvade in en fin frispark i den andra halvleken. – Det var väldigt snyggt, säger ledaren Fredrik Milton.

Annons:

Djursdala SK är sedan länge klart för nedflyttning. I dag åkte man till Silverdalen med en rejält ansatt trupp – och var så utspelat som man kan förvänta sig att en jumbo ska vara mot en tabelltvåa. 

IF Hebe gjorde processen kort med DSK och ledde med 4–0 efter en halvtimme. DSK reducerade före paus, men slutresultatet 7–2 var fullt rättvist. 

– De var det klart bättre laget, det var inget snack. Ibland spelade vi bra, men de var ett nummer för stora. Bröderna Nilsson i Hebe är bra och de har en bra fart. Det gick lite för fort, säger Fredrik Milton som inte var alltför missnöjd:  

– Vi är redan klara för sexan och jag tycker att det är bra att folk ställer upp och att vi kan spela matcherna. Vi hade en god stämning i laget. 

Peter "Peppe" Karlsson spelade 90 minuter på topp och gjorde ett mål. Det andra DSK-målet var en delikatess signerad Johannes Karlsson. En bit utanför straffområdet skruvade Karlsson in en frispark. 

Ken Brodin hoppade in i målet och stod för en bra insats. 

Tabellen hittar du här.

Annons:

Jakob Karlsson

jakob.karlsson@dagensvimmerby.se

073 501 41 26

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt