Annons:

Simonsson:

Christian Simonssons Gullringen skämde ut sig rejält i dag. Foto: Linus Johansson

Simonsson: "Pinsammaste matchen jag varit med om"

Gullringens GoIF ville avsluta snyggt inför hemmapubliken. Det gjorde man inte. Det blev snarare tvärtom gånger fem. Lessebo vann dagens match på Gullemon med hela 7–1. – Jag vet inte vad jag ska säga, säger spelande tränaren Christian Simonsson.

Annons:

Varken Gullringen eller Lessebo hade något att spela för i dagens match. Det syntes på Gullringen. Hemmalaget inledde visserligen piggt – men defensivt såg det obeskrivligt illa ut. Lessebo gick fram till 4–0 i paus och i andra fortsatte eländet. 

Bortalaget vann med 7–1 till slut – vilket måste vara en av Gullringens största hemmaförluster någonsin. 

– Jag vet inte vad som hände. Det ska definitivt inte bli 7–1 i en fotbollsmatch... Jag ska inte vara för hård, men det är den jobbigaste och pinsammaste förlusten jag varit om på seniornivå. Det var dåligt och uppgivet, jag vet inte vad jag ska säga. 

Gunnarsson målskytt

Gullringen hade flera målchanser i matchupptakten. 

– Vi började riktigt bra, men skärpan saknas för tillfället. Sedan gjorde de fyra mål på knappt fyra chanser. Vi ska inte lasta försvaret eller Tom (Polder, målvakt), men det gick så enkelt för Lessebo och då blev det uppgivet hos oss. 

I paus försökte Gullringen väcka liv i laget med en del byten. 

– Men det hjälpte föga. Det blir att man hänger med huvudet lite extra när man inte har något att spela för och hade vi haft det så hade det förhoppningsvis inte sett ut så här. Det känns surt och tråkigt. 

Gullringens mål gjordes av Niklas Gunnarsson och betydde 1–6. Beröm ska förstås ingen hemmaspelare ha. 

Ska fundera på framtiden

Christian Simonsson ska lämna besked om sin framtid i klubben under kommande vecka. Han vill fortsätta, men också spendera mer tid med familjen. 

– Det skulle kännas jäkligt vemodigt att säga att jag lägger av med fotbollen efter så många år och egentligen vill jag fortsätta. Nu har man lärt känna killarna och vårt nya spelsystem har satt sig, men det tar också mycket tid. Vi får se hur det blir, säger han. 

Annons:

Jakob Karlsson

jakob.karlsson@dagensvimmerby.se

073 501 41 26

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt