Annons:

SVIF fortsätter plocka från BKB – här är nästa värvning

Mujtaba Abdul Hakim har gjort klart med SVIF. Foto: Arkivbild

SVIF fortsätter plocka från BKB – här är nästa värvning

BK Boston fortsätter tappa spelare till Södra Vi IF. Nu har förra årets topplag i division 5 gjort klart med Mujtaba "Muji" Abdul Hakim.

Annons:

Mujtaba har tillhört BK Boston i fem säsonger, men har nu bestämt sig för spel i SVIF under säsongen 2021. Försvararen, som är 24 år gammal, väljer Södra Vi i konkurrens med flera andra lokala föreningar. 

– Det har varit ett väldigt svårt beslut men det känns helt rätt att välja Södra Vi. Jag hoppas att Södra kan ta klivet upp till division 4 och jag vill såklart vara med på den resan och hjälpa laget. Jag ska ge 100 procent denna säsong, sedan får vi se hur det blir och hur långt vi kommer fram. Pierre Brorsson är nog den bästa tränaren jag har haft så det har också varit avgörande för mitt beslut, säger Mujtaba Abdul Hakim. 

Tidigare har SVIF värvat Joakim Hammar, Daniel Elvingsson och Henrik Svensson från Boston. Även Elias Wiberg (VIF) är klar för Södra Vi. 

– Det känns riktigt bra att Muji väljer spel i Södra Vi. Det är en träningsflitig och ambitiös kille som är snabb och stark i duellerna. Det ska bli spännande att se honom i vår miljö och jag är säker på att han kan ta ytterligare ett steg i sin utveckling, säger Ossian Mathiasson i SVIF:s sportgrupp.

Annons:

Simon Henriksson

simon.henriksson@dagensvimmerby.se

076 815 45 71

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt