Annons:

Tuna firar 70 med seriefinal

I år fyller IFK Tuna 70 år. Det kommer att uppmärksammas i samband med lördagens seriefinal mot Tjust på Tunhamra. Den stora jubileumsfesten får däremot vänta till oktober.

Annons:

2015 är ett speciellt år för IFK Tuna. I år är nämligen året då föreningen fyller 70. Firandet smygstartar på lördag, i samband med seriefinalen i division fyra mellan Tuna och Tjust.
– Vi kände att vi ville göra något för alla. Kringaktiviteterna kommer att börja tre timmar innan matchen startar. Det blir femkamp för barnen, tipspromenad och loppis. Efter matchen avslutar vi med en straffsparkstävling med IFK-profiler, berättar Anna Källåker, som sitter i IFK Tunas styrelse.

Valfri entré

Tuna toppar publikligan i division fyra nordöstra med ett snitt på 165 personer per match. Anna Källåker hoppas att den siffran kommer att höjas ytterligare på lördagen.
– I och med det här evenemanget hoppas vi även kunna locka de som i vanliga fall inte går på fotboll. Det kommer också att vara fri entré, eller rättare sagt en valfri entré, till den här matchen. Vi hoppas väl på i alla fall 200 personer.
I slutet av oktober fortsätter festligheterna med en jubileumsfest.

Annons:

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt