Annons:

Lugn frimånad för Storebro: ”Ville haft in ett par spelare till”

Filip Karlsson är en av de nya spelarna i Storebro. Foto: Linus Johansson

Lugn frimånad för Storebro: ”Ville haft in ett par spelare till”

Tre spelare in och två ut. Det har varit en relativt lugn frimånad för Storebro IF.
– Vi ville egentligen haft in ett par spelare till. Men att frimånaden är slut innebär ju inte att truppen är spikad, säger SIF-sportchefen Fredrik Arvidsson.

Annons:

På pluskontot finns Filip Karlsson från Södra Vi samt Rumskulladuon Michael Meharena och Mohammed Taher. Mohammed Ibrahim (Gullringen) och Jimi Thörn (Djursdala) har lämnat Storebro. Dessutom har Andreas Edman bestämt sig för att sluta - igen.

– Han fick ju hoppa in i A-laget förra året när det var mycket skador och sjukdomar. Men nästa säsong kommer han bara att vara lite resurs i B-laget, säger Fredrik Arvidsson.

Ny tränare

Som bekant slutade SIF-tränaren Per Bäckman efter den gångna säsongen. En säsong som, efter kvalspel, slutade med degradering till division fem för Storebros del. Johan Aronsson presenterades tidigt som ny tränare. Däremot är det fortfarande inte klart vem som ersätter Andreas Edman som assisterande tränare.

Vad tycker du om er frimånad?

– Man kan väl säga att vi har gått plus minus noll. Vi ville egentligen haft in ett par spelare till. Men att frimånaden är slut innebär ju inte att truppen är spikad.

Comeback för Andersson?

I nuläget har ingen mer än Andreas Edman aviserat att de ska sluta eller trappa ned. Men det finns en del frågetecken. Ett av dem är Jimmi Wickström.

– Om kroppen håller och familjesituationen är bra så kommer han att spela.

Hur gör Jonas Fors och Joakim Ivarsson?

– Ivarsson ska köra på och Fors har varit med och tränat så han spelar nog.

Mats Andersson, som råkade ut för en allvarlig knäskada i somras var aktuell för en comeback, men den verkar vara längre bort nu.

– Mats var jättesugen på att börja spel igen. Men nu har han fått besked av läkare att det inte vore så bra om han gjorde det. Vi får se vad som händer, han har varken sagt bu eller bä än, säger Fredrik Arvidsson.

Annons:

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt