Annons:

Guldtävling av Sebastian Håårdh

Sebastian Håårdh vann både guld och silver. Foto: Privat

Guldtävling av Sebastian Håårdh

Ett förstaplats och en andraplats. Det blev facit för Sebastian Håårdh, Södra Vi IF, när friidrottstävlingen Norrköping Indoor Games avgjordes.

Annons:

Sebastian Håårdhs säsongsdebut kunde inte ha slutat på ett mycket bättre sätt. Han tog guld på 60 meter och silver i längdhopp i P12-klassen. Han ställde även upp i höjdhopp och kula, där det blev dubbla femteplatser. Sebastian lyckades sätta personliga rekord i samtliga grenar han tävlade i.

Flera rekord

I F12-klassen tävlade Emma Jonsson i höjdhopp, längdhopp, kula, 60 meter och 600 meter. Hon noterade nya personbästa i längdhopp och på 600 meter.
Julia Karlsson tävlade i kula, längdhopp, 60 meter och höjdhopp i F11 och satte personliga rekord i längdhopp och höjdhopp.
I F9 var det trekamp (60 meter, längdhopp och kula) som gällde för Elin Jonsson och Emilia Håårdh. Elin satte nya personliga rekord i kula och längdhopp. Emilia vann sitt heat över 60 meter och satte nytt personbästa, men tvingades sedan bryta tävlingen på grund av sjukdom.

Brons på 600 meter

Jenna och Jason Jonasson tävlade i Västerås nyligen. Jenna tävlade i F9-klassen och ställde upp i 60 meter, 600 meter, höjdhopp och kula. Det blev som bäst en tredjeplats på 600 meter, där hon också satte personbästa, precis som i höjdhopp. Jason tävlade i P8 i grenarna 60 meter, 400 meter och längdhopp.

Annons:

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt