Annons:

  • Fin utveckling för SVIF:s friidrottare - plockade hem 15 medaljer

    Friidrottarna från Södra Vi IF gjorde fina insatser i Linköping.

  • Fin utveckling för SVIF:s friidrottare - plockade hem 15 medaljer

    Sebastian Håårdh vann fyra guldmedaljer.

Fin utveckling för SVIF:s friidrottare - plockade hem 15 medaljer

Friidrottsungdomarna i Södra Vi IF fortsätter att visa på en fin utveckling. I Folkungaspelen i Linköping tävlade ett tiotal av föreningens ungdomar. Resultatet blev hela 15 medaljer och 23 nya personbästa.

Annons:

Allra bäst gick det för Sebastian Håårdh, som tog storslam i P13-klassen. Han tävlade i kula, 60 meter, höjdhopp och längdhopp och tog guld i samtliga de grenarna.

I P8-klassen lyckades Jason Jonasson bra. I kula blev det personbästa och en guldmedalj och på 60 meter och i längdhopp blev det silvermedaljer. I längdhopp blev det dessutom personligt rekord.

Fina resultat

i F13-klassen tävlade Emma Jonsson, Linnea Lind och Julia Karlsson för SVIF:s räkning. Emma tog guld i kula och satte även nytt personbästa i grenen. Det blev även nya rekord på 60 meter och 200 meter. Linnea vann ett brons i höjdhopp och satte nytt personbästa i grenen. Julia satte nya personliga rekord i höjdhopp samt på 60 meter och 200 meter.

Matilda Isaksson, Jenna Jonasson, Emilia Hårrdh och Amanda Lind tävlade i F10-klassen. Matilda tävlade i längdhopp och 60 meter och noterade nya rekord i båda grenarna. Jenna kom trea i längdhopp med ett nytt personbästa och det blev också ett rekord på 60 meter. Emilia tog inte mindre än tre medaljer, guld i kula samt silver i längdhopp och på 60 meter. Hon noterade personliga rekord i kula och på 60 meter. Amanda satte två nya rekord, i längdhopp och 60 meter.

Guld i kula

Elin Jonsson och Wilma Lindström tävlade i F9-klassen. Båda tävlade i kula, 60 meter och längdhopp. Elin tog guld i kula och satte nya personbästa i längdhopp och 60 meter. Wilma noterade nya rekord i samtliga grenar.

Annons:

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt