Annons:

20 nya personbästa och 23 medaljer för SVIF på Ölandspelen

Delar av gänget som firade stora framgångar under Ölandspelet. b.rad Erik Gustavsson. f.rad fr v Matilda Isaksson, Elin Jonsson, Jason Jonasson, Emilia Håårdh och Jenna Jonasson. Foto: Södra Vi IF

20 nya personbästa och 23 medaljer för SVIF på Ölandspelen

Förra helgen avgjordes Ölandspelen i Högby. Det blev minst sagt en lyckad tävling för Södra Vi IF.
Hela sjutton stycken tävlade för SVIF, som satte 20 nya personbästa och tog 23 medaljer.

Annons:

I P15-klassen tävlade Erik Gustavsson och slutade tvåa på 800 meter, där han även slog sitt tidigare personbästa. I längdhopp blev det en tredjeplats och även där nytt personbästa. I höjdhopp kom han på andra plats. 

Sebastian Håårdh tävlade i P13-klassen och kom på en tredje plats på 60 meter. I spjut kom han också på tredje plats. Han satte dessutom personbästa på båda. 

Sebastian tävlade även i höjdhopp, kula och diskus och kom på andra plats i samtliga grenar. I längdhopp blev det en tredje plats för honom. 

Jason Jonasson tävlade i P8-klassen och gjorde en kanoninsats. Han tog på guld på både 60 och 600 meter. På den sistnämnda distansen satte han även nytt personbästa. För Jason blev det även två andraplatser i längdhopp och kula – med personbästa i båda. Han tävlade även i P9-klassens höjdhopp.

Fina framgångar

I F13-klassen tävlade både Linnea Lind och Emma Jonsson. Linnea tog silver på både 60 och 600 meter. Hon tävlade även i höjdhopp och spjut. 

Emma Jonsson satte nytt personbässta på både 60 och 600 meter och tävlade också i kula, diskus och spjut. 

Julia Karlsson tävlade i F12-klassen och satte nytt personbästa på 600 meter, höjdhopp och spjut. Hon tävlade även i diskus.

I F10-klassen tävlade Emilia Håårdh, Jenna Jonasson, Matilda Isaksson, Amanda Lind och Tilde Rundberg. Emilia Håårdh tog guld i kula, silver i längdhopp och brons på 60 meter. För Jenna Jonasson blev det silver på 600 meter och brons i kula, där hon även slog sitt personliga rekord. I längdhopp satte hon också personbästa och hon tävlade också på 60 meter och höjdhopp.

Matilda Isaksson tog guld på 600 meter med nytt personbästa och hon satte även nytt personbästa i länghopp. Matilda tävlade även på 60 meter. 

Amanda Lind tävlade i längdhopp, kula och 60 meter. 

Tilde Rundberg gjorde tävlingsdebut och ställde upp på 60 meter.

Silver i DM

I F9-klassen tävlade Elin Jonsson, Judith Jörneskog, Wilma Lindström och Signe Isaksson. Elin Jonsson tog guld i kula och satte nytt personbästa på 600 meter. Hon ställde även upp på 60 meter, höjdhopp och längdhopp. Judith Jörneskog satte nytt personbästa på 60 meter och längdhopp. Hon tävlade också i kula. 

Wilma Lindström satte nytt personbästa i kula och tävlade även i längdhopp och 60 meter. Signe Isaksson satte nytt personbästa på 600 meter och ställde också upp på 60 meter, längdhopp och kula.

Vera Lindström gjorde tävlingsdebut och ställde upp i F8-klassen och hon tävlade på 60 meter, längdhopp och kula. 

Sara Lundahl Jonsson ställde upp i K40-klassen och tog en andraplats på 5 000 meter. I och med att grenen var DM-klassad så blev det alltså även DM-silver.

Annons:

Simon Henriksson

simon.henriksson@dagensvimmerby.se

076 815 45 71

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt