Annons:

SVIF-ungdomar visade framfötterna i Sisuspelen

Vera Lindström tog silver i kast med boll. Foto: Privat

SVIF-ungdomar visade framfötterna i Sisuspelen

Södra Vi IF:s friidrottande ungdomar sparkade igång höstsäsongen med Sisuspelen i Nässjö. I vanlig ordning bjöd de på många fina insatser.

Annons:

Jason Jonasson tävlade i P9-klassen och tog silver i både längdhopp och kast med boll. I kast med boll passade han också på att sätta ett personbästa.

I P13-klassen tävlade Sebastian Håårdh som så ofta med framgång. Han ställde upp i två grenar och tog guld i både längdhopp och 60 meter.

Vera Lindström tävlade i F7-klassen och tog silver i kast med boll, där det även blev ett personligt rekord.

I F9-klassen tävlade Wilma Lindström, Signe Isaksson, Judith Jörneskog och Elin Jonsson. Wilma satte ett personbästa under dagen och det var i kast med bill. För Signe blev det en medalj i form av en silverpeng på 600 meter. Elin tog guld i kast med boll och satte dessutom ett nytt personligt rekord i grenen.

Jenna Jonasson, Matilda Isaksson och Emilia Håårdh ställde upp i F11-klassen. Jenna tog silver på 600 meter och satte också personligt rekord på distansen. För Matilda blev det ett silver på 60 meter häck. Emilia tog silver i längdhopp och 60 meter. Det blev också en bronspeng och ett nytt personligt rekord i kula.

Även Emma Jonsson var med och tävlade i F13-klassen.

Annons:

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt