Annons:

Över 20 pallplatser för Södra Vi IF på tävling i Kalmar

Här är friidrottarna från Södra Vi IF som tävlade i Kalmarspelen förra helgen. Foto: Privat

Över 20 pallplatser för Södra Vi IF på tävling i Kalmar

21 pallplatser blev resultatet för Södra Vi IF:s friidrottare under Kalmarspelen som gick av stapeln på ett extremt blåsigt Fredrikskans förra helgen.

Annons:

I F13-klassen tävlade Linnea Lind och Emma Jonsson. Linnea tog guld på 600 meter, silver i höjdhopp och längdhopp och brons på 60 meter. Emma tog silver på 600 meter och i kula och hon tävlade även på 60 meter. I F12-klassen tävlade Julia Karlsson i höjdhopp, spjut och 60 meter.

I F10-klassen tävlade Matilda Isaksson, Jenna Jonasson och Amanda Lind. Matilda tog guld på 60 meter och silver i längdhopp. Jenna tog guld på 600 meter, längdhopp och spjut och lägg därtill silver i kula och 60 meter. Amanda Lind tog silver på 600 meter och brons på 60 meter och längdhopp tillika nytt personbästa. Hon satte även nya personbästa i både kula och spjut. 

I F9-klassen tävlade Elin jonsson och Signe Isaksson. Elin tog guld i både kula och spjut och satte även nya personbästa i båda grenarna. Hon tävlade även på 60 meter och 600 meter. Signe tog brons på på 600 meter och satte nytt personbästa. Hon tävlade även i längdhopp och 60 meter. 

Åttaårige Jason Jonasson tävlade i P9-klassen och tog guld i spjut. Det blev även silver i kula och brons på 600 meter med nytt personbästa. Han ställde även upp i längdhopp och på 60 meter.

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvimmerby.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt