Annons:

  • Flera SVIF-ungdomar slog personbästa – nya medaljer

    Syskonen Amanda och Linnea Lind var snabbare än någonsin i helgen. Foto: Södra Vi IF

  • Flera SVIF-ungdomar slog personbästa – nya medaljer

    Emilia och Sebastian Håårdh vann medaljer i en tävling i Nybro i lördags. Foto: Södra Vi IF

  • Flera SVIF-ungdomar slog personbästa – nya medaljer

Flera SVIF-ungdomar slog personbästa – nya medaljer

Södra Vi If:s friidrottsungdomar fortsätter att visa god form. I helgen satte flera av dem nya personliga rekord.

Annons:

Under lördagen så tävlade Sebastian och Emilia Håårdh i Hindenspelen som anordnas av Nybro-klubben IK Hinden på Åkrahälls IP i Nybro. Båda lyckades sätta personbästa i två av tre grenar.

Sebastian tog guld på 60m i P11 gruppen på tangerat personbästa 8.94. Sebastian deltog även i längdhopp och i kula, i kula blev det fina 7.18m vilket är personbästa.

7-åriga Emilia Håårdh tävlade i F9-gruppen och tog hem silverplaketten på 60m på personbästa 10.20. Emilia deltog också i längdhopp och i kula. I kula förbättrade hon sitt personbästa till 4.06.

Tre silver för Linnea

Systrarna Amanda och Linnea Lind tävlade under söndagen i WSK-spelen i Värnamo. 8-åriga Amanda tävlade i trekamp (60m, kast med boll och längdhopp) i F9-gruppen och satte personbästa i samtliga grenar. På 60 meter blev det 11:97, i längdhopp 2.59 och i kast med boll 6,30 meter. 

 Stora syster Linnea tävlade flitigt under söndagen och deltog i hela fem grenar. Hon tog silver i tre grenar och lyckades även hon att sätta personbästa i flera grenar. Silverplaketterna bärgades genom 1.15 i höjdhopp, 3.80m i längdhopp (personbästa) och 2.08.52 på 600m (personbästa). Övriga resultat under söndagen blev 8.74 i spjut och 9:94 på 60m (personbästa).

Kommande helg stundar vårens stora tävling, East Sweden Games som arrangeras på nya friidrottsarenan Campus i Linköping. SVIF åker till tävlingen med en stor trupp i hopp om nya fina insatser.

Annons:

Jakob Karlsson

jakob.karlsson@dagensvimmerby.se

073 501 41 26

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt