Annons:

Stark laginsats av Södra Vi IF:s friidrottare

SVIF-gänget som tog hem en tredjeplats under HIK-kampen. Foto: Privat

Stark laginsats av Södra Vi IF:s friidrottare

I lördags tävlade Södra Vi IF:s friidrottare i lagtävlingen HIK-kampen som avgjordes på Råslätts IP i Jönköping.

Annons:

SVIF hade deltagare i F9, F11 och P11-klasserna. I F9-klassen tog Emilia Håårdh silvermedalj i både höjdhopp och på 60 meter. I samma grupp tävlade även Amanda Lind och Elin Jonsson. Alla tre tjejerna hade en riktigt bra tävling och satte många nya personbästa. Bäst gick det i kula där de tre tjejerna lyckades placera sig på en fjärde, sjätte och sjundeplats.

Bra dag för Sebastian

I F11 tävlade Linnea Lind, Emma Jonsson och Julia Karlsson. I den för dagen största tävlingsgruppen med hela 31 deltagare kämpade tjejerna på och lyckades nå framskjutna placeringar i kula, längdhopp, 60 meter och 60 meter häck. Linnea Lind sprintade till sig en bronsmedalj på 60 meter.
I P11-gruppen hade Sebastian Håårdh en bra dag och tog guld i höjdhopp med nytt personbästa; 1.29. Han tog även guld på 60 meter och även där blev det nytt personbästa, 9.76, tillika nytt smålandsårsbästa. Sebastian avslutade dagen med att ta silver i kula.

Slutade trea

När samtliga grenar var avslutade summerades resultaten samman och Södra Vi hade då skrapat ihop 13 poäng, vilket gav föreningen en tredjeplats i föreningskampen. Totalt ställde 18 föreningar upp i tävlingen.

Annons:

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt