Annons:

Medaljer och personliga rekord i Kalmarspelen

Julia Karlsson och Linnea Lind tog hela fyra medaljer vardera under Kalmarspelen. Foto: Daniel Nestor, Nestor Media

Medaljer och personliga rekord i Kalmarspelen

I söndags avgjordes Kalmarspelen i friidrott på anrika Fredriksskans i Kalmar. För Södra Vi IF:s friidrottare blev det i vanlig ordning en lyckas helg.

Annons:

Jason Jonasson tävlade i P9-klassen och ställde upp i längdhopp, 60 meter, kula och spjut. Det blev nya personbästaresultat i kula och spjut för Jason.

Amanda Lind, Jenna Jonasson, Elin Jonsson och Emilia Håårdh tävlade i F9-klassen. Jenna satte nytt personbästa i både spjut och i kula. Elin satte nytt personbästa i längdhopp. Amanada satte nytt personbästa i längdhopp. Emilia tog guld på 60 meter och satte nytt personbästa i spjut.

Sebastian vann ett guld

I F11-klassen tävlade Linnea Lind, Emma Jonsson och Marlen Lorentz. Marlen tog en tredjeplats på 60 meter. Linnea och Emma firade stora triumfer. Linnea tog silver i höjd, spjut och på 600 meter samt att det blev en bronsmedalj i längdhopp. Emma tog silver i kula och brons på 600 meter samt i spjut.

Sebastian Håårdh fanns också han med och han tävlade i P11-klassen. Sebastian ställde upp i grenarna spjut, kula, längdhopp, höjdhopp och 60 meter. Bäst gick det på 60 meter, där han tog guld. Det blev en silvermedalj i höjdhopp och en bronspeng i längdhopp.

I F10-klassen var SVIF representerat av Julia Karlsson. Även hon hade stora framgång under dagen. Julia tog guld i spjut och silver på både 600 meter och i längdhopp.

Annons:

Gästskribent

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt