Annons:

Han är VIBK:s andra nyförvärv: ”Har ett bra skott”

Alexander Pettersson, till vänster, var Vimmerby IBK:s första nyförvärv. Nu står det klart att Simon Nilsson, bredvid honom, blir det andra. Foto: Linus Johansson

Han är VIBK:s andra nyförvärv: ”Har ett bra skott”

Alexander Pettersson var först ut. Nu har även HM IS-spelaren Simon Nilsson bestämt sig för en övergång till Vimmerby IBK.
– En spelare med bra teknik och ett bra skott, säger VIBK-tränaren Jonas Friberg.

Annons:

Vi har tidigare kunnat berätta att Vimmerby IBK tappar forwardstrion Jonas Elofsson (slutar), Martin Tedborn (flyttar) och Jonas Friberg (trappar ned, men fortsätter som tränare). VIBK behöver därför förstärka och bredda truppen med offensiva spelare.

Spelat högre upp

För en tid sedan stod det klart att Alexander Pettersson blir Vimmerbys första nyförvärv. Pettersson återvänder till klubben efter en säsong i division fyra med HM IS.

Nu står det klart att Simon Nilsson, även han från HM IS, kommer att spela med VIBK kommande säsong. Den gångna säsongen gjorde han 46 poäng i division fyra.

– Simon har varit med oss mycket efter säsongen. Han har bra teknik och ett bra skott och det märks att han har spelat på den här nivån tidigare. Jag vet inte om han har skrivit på än, men han kommer att spela med oss nästa säsong, säger Jonas Friberg.

Annons:

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt