Annons:

Alm stannar i högsta serien - ”Hoppas kunna ta sista steget”

Jesper Alm stannar i SSL och Linköping. Foto: Linus Johansson

Alm stannar i högsta serien - ”Hoppas kunna ta sista steget”

Vimmerbysonen Jesper Alm har skrivit på ett nytt kontrakt med SSL-laget Linköping Innebandy.
– Jag tycker att jag mer och mer växer in i SSL-kostymen och hoppas att jag kan ta sista steget nu, säger Jesper Alm till klubbens hemsida.

Annons:

22-årige Jesper Alm har tre säsonger bakom sig i SSL-klubben Linköping. Oftast har han dock haft svårt att få någon större mängd speltid i landets högsta serie. Nu har han skrivit på ett nytt kontrakt med Linköping och hoppas att det lossnar nästa säsong.

 Framförallt är det min erfarenhet från flera SSL-säsonger som jag hoppas att jag ska kunna dra nytta av. Jag tycker att jag mer och mer växer in i SSL-kostymen och hoppas att jag kan ta sista steget nu, säger Jesper Alm på frågan om vad som talar för att det ska lossna för honom kommande säsong.

Alm är medveten om vad han behöver förbättra.

 Det är tekniken med klubban jag kan utveckla och därför är jag nöjd med att vi denna försäsong kommer att fokusera på mycket innebandy i träningen. Det kommer att hjälpa mig.

"Fokus på individuell utveckling"

Linköpings manager Johan Astbrant kommenterar Jesper Alm så här:

 Jeppe har med sin fantastiska fysik potential att klara av SSL spel på högsta nivå. Hans personlighet och träningskultur är precis enligt den modell vi jobbar efter. Vi har inte riktigt fått ut det vi önskat av Jeppe de senaste åren, men han har stundtals visat upp sina kvalitéer vilket vi nu vill locka fram ännu mer av. Fokus kommer att ligga på individuell utveckling och att få upp Jespers självförtroende ytterligare så han kan hjälpa oss i resan mot toppen.

Annons:

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt