Annons:

SSL-klubben har gett sig in i jakten på VIBK-stjärnan

Jonatan Green finns på SSL-klubben Växjö Vipers lista över potentiella nyförvärv. Foto: Linus Johansson

SSL-klubben har gett sig in i jakten på VIBK-stjärnan

Klubbarna fortsätter att ställa sig i kö för att få Vimmerby IBK:s poängkung Jonatan Greens signatur på ett kontrakt. Senast i raden: SM-silvermedaljören Växjö Vipers.
– Det är klart att SSL lockar mig, säger Jonatan Green.

Annons:

Den gångna säsongen var Växjö Vipers framme i SM-final. Där blev det förlust och nu jagar klubben förstärkning. På radarn finns bland annat VIBK-stjärnan Jonatan Green.

 Både huvudtränaren och sportchefen hörde av sig till mig för ett par veckor sedan första gången, säger Jonatan Green.

Hur långt gången är kontakten?
De vill att jag ska komma dit på ett besök. Jag har haft bra snack med båda två och de har gjort klart för mig att de vill värva mig för att spela i SSL och inte med Vöikers i division ett.

Besviken på VIBK

Jonatan Green står dock under kontrakt med VIBK och tränar just nu försäsong med klubben. Han känner dock en viss besvikelse kring klubbens agerande.

Jag har inte hört något från klubben på säkert en månad och det kan jag tycka är lite dåligt. Det känns lite tråkigt, tycker Jonatan Green.

Hur intressant är Växjö för din del?

Det är intressant. Jag har varit klar med att jag vill träffa dem.

Allsvensk klubb har hört av sig

Jonatan Green har dessutom fortfarande kontakt med division ett-klubbarna Röke och Vöikers. Dessutom har allsvenska Fagerhult hört av sig.

Det låter som att de också är väldigt intresserade och det är självklart att Allsvenskan lockar. Men Växjö känns nog mer intressant, även om det självklart är svårare att ta plats där.

Minskar detta chanserna att du stannar i VIBK?

Det är svårt att säga. Jag vill som sagt prata med Vimmerby först. Men det är klart att ju fler lag som hör av sig, desto mer intresse det blir,  samtidigt som jag inte hör något från Vimmerby så lockar det mer åt lagen som visar intresse.

Annons:

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt