Annons:

Karlsson redo att leverera igen - ”Så nervös har jag aldrig varit”

Kim Karlsson hoppas vara tillbaka på allvar i VIBK:s match på fredag. Foto: Linus Johansson

Karlsson redo att leverera igen - ”Så nervös har jag aldrig varit”

En fotskada har förstört inledningen på säsongen för Vimmerby IBK:s poängspelare Kim Karlsson. Nu hoppas han på allvar vara redo för spel igen.
– Jag har tränat både måndag och tisdag den här veckan och räknar med att spela på fredag, säger Kim Karlsson.

Annons:

Kim Karlsson var med i seriepremiären, där Vimmerby fick stryk mot Vetlanda. Efter det har en fotskada satt stopp för VIBK:s poängkung.

– Jag skulle göra en vändning på en träning och så vek sig foten. Jag var hos en sjukgymnast förra veckan och hon sa att det rör sig om en ordentlig stukning. Det gjorde så ont att jag var orolig att något skulle vara brutet, men så verkar det inte vara, säger Kim Karlsson.

Jobbig situation

VIBK-spelaren missade matcherna mot Slätafly och Karlskrona helt medan han spelade en period senast mot Månsarp

– Det känns ju extra tungt att jag spelade i just den första matchen, som vi förlorade, skrattar Kim Karlsson. Det har varit väldigt jobbigt att stå vid sidan av och inte kunna påverka. Så nervös har jag aldrig varit när jag har spelat. Men det har ju gått jäkligt bra för laget så på det sättet har det varit kul.

”Fortfarande lite hämmad”

På fredag spelar Vimmerby borta mot Kalmarsund. Då räknar Kim Karlsson med att kunna vara med på allvar.

– Jag räknar med att kunna spela då. Visst, jag märker på träningarna att det gör ont när jag gör vissa rörelser och jag känner mig fortfarande lite hämmad av det. Men jag känner att det går åt rätt håll, säger Kim Karlsson.

Annons:

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt