Annons:

Vimmerbylag till A-slutspel i stor innebandyturnering

Vimmerby IBK:s P12-lag tog sig till A-slutspel i Fair Play Cup. Foto: Jonas Karlsson

Vimmerbylag till A-slutspel i stor innebandyturnering

Den här helgen har den stora innebandyturneringen Fair Play Cup avgjorts i Jönköping. Vimmerby IBK hade fyra lag på plats. Bäst gick det för P12-laget som tog sig till A-slutspel, men fick se sig slaget i kvartsfinalen mot Bankeryd.

Annons:

VIBK:s P12-lag inledde gruppspelet med en 6-1-seger mot Onsala och förlorade sedan med samma siffror mot Hovslätt. I den sista gruppspelsmatchen, mot KaRo, blev det 3-3. Ett resultat som innebar att Vimmerby säkrade andraplatsen i sin grupp och avancerade till A-slutspel.

Väl där vann VIBK åttondelsfinalen mot Växjö med 2-1. I kvartsfinalen blev det dock respass efter att Vimmerby förlorat med 4-2 mot Bankeryd.

Vann första matchen i B-slutspelet

Klubbens F12-lag åkte på tre förluster i gruppspelet och fick sedan också se sig slaget i den första matchen i B-slutspelet, där Engelholm vann med 4-2.

VIBK F14 förlorade sina två första matcher i gruppen och avslutade med att spela 1-1 mot Växjö. I B-slutspelet blev det seger i åttondelen mot Fagerås/Grums med 2-1. I kvartsfinalen blev det sedan respass efter förlust med 3-2 efter straffar mot Östra.

Vimmerbys P14-lag inledde med två uddamålsförluster i gruppen och föll sedan stort i sin sista match. Det gjorde att laget inte fick spela någon slutspelsmatch.

Annons:

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt