VIBK VANN MED STORA SIFFROR – HAN GJORDE FYRA MÅL

Adrian Brorsson gjorde fyra mål när Vimmerby IBK utklassade Månsarp i kväll. Foto: Linus Johansson

Vimmerby IBK fortsätter att leverera i inledningen av säsongen. I kväll blev det seger med 11-4 borta mot jumbon Månsarp. I VIBK svarade Adrian Brorsson för fyra mål.

Vimmerby har imponerat i säsongsinledningen och i kväll kom den fjärde segern på fem försök. Målmässigt var Månsarp med bra i en och en halv period, men sedan trampade VIBK gasen i botten.

Efter att hemmalaget tagit ledningen redan efter 53 sekunder vände Vimmerby på steken och ledde med 3-2 efter den första perioden. Halvvägs in i den andra perioden var VIBK i ledningen med 4-3. Då kom rycket. Inför den sista perioden ledde gästerna med 7-3 och där fortsatte bortalaget att öka på sin ledning. Till slut vann Vimmerby med 11-4 och nu toppar VIBK division två-tabellen.

Tre spelare stack ut i poängprotokollet. Adrian Brorsson gjorde 4+1, Johan Carlsson d.ä. 3+1 och Jonatan Green 2+4.