Annons:

Positivt besked för VIBK - han spelar i nyckelmatchen

Jesper Alm har fått klartecken att spela för Vimmerby i bortamatchen mot Vetlanda på söndag. Foto: Linus Johansson

Positivt besked för VIBK - han spelar i nyckelmatchen

Vimmerby IBK får tillgång till nyckelspelaren Jesper Alm i söndagens svåra bortamatch mot Vetlanda. – Han kommer att spela för Vimmerby då, bekräftar Linköpings tränare Johan Astbrant.

Annons:

För en tid sedan stod det klart att Jesper Alm skulle kunna spela för både Vimmerby IBK i division två och Linköpings IBK i Svenska Superligan resten av säsongen. Ett mycket bra tillskott för VIBK och Alm har nu spelat två matcher för klubben.

Match för match

På söndag spelar Vimmerby en mycket viktig bortamatch mot Vetlanda. Samtidigt spelar Linköping borta mot Karlstad. Det har länge varit oklart i vilken av klubbarna Jesper Alm ska spela på söndag. Nu har frågan fått ett svar.

– Han kommer att spela med Vimmerby. Jag hoppas innerligt att VIBK tar steget upp och i det här läget är både jag och ”Jeppe” överens om att det är bäst att han spelar med dem på söndag. Så länge Vimmerby kan vara topp två tycker jag det är värt att låta honom spela där. Givetvis under förutsättning att vi inte har problem med skador och sjukdomar. Vi tar det match för match, säger Johan Astbrant.

Annons:

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt