Annons:

Nyckelspelaren nobbar norskt anbud och fortsätter i VIBK:

Adrian Brorsson spelar vidare i Vimmerby IBK under kommande säsong. Foto: Ossian Mathiasson

Nyckelspelaren nobbar norskt anbud och fortsätter i VIBK: "Något bra på gång här"

Adrian Brorsson har bestämt sig för att spela vidare i Vimmerby IBK kommande säsong.
– Det känns skönt att slutligen ha bestämt sig så man kan lägga fokus på kommande säsong med VIBK, säger han.

Annons:

Det var inför den gångna säsongen som Adrian Brorsson vände tillbaka till Vimmerby IBK efter en säsong i allsvenskan med Craftstaden. 

Han skrev på för två år i VIBK-dressen men det blev inte mycket till spel då säsongen stängdes ner på grund av coronapandemin efter några omgångar. 

Brorsson har fått anbud från en klubb i norska elitserien och funderat fram och tillbaka om det blir en flytt eller en fortsättning i VIBK. Nu står det klart att nyckelspelaren spelar vidare i moderklubben, något som Vimmerby Tidning var först med att rapportera om. 

– Det stämmer att jag har bestämt mig för att spela och stanna kvar här i Vimmerby och VIBK. Jag har funderat fram och tillbaka på det här i några veckor nu och det känns skönt att slutligen ha bestämt sig så man kan lägga fokus på kommande säsong med VIBK. Det kändes såklart spännande och kul att en klubb i Norge hörde av sig och det hade varit väldigt kul att testa på att flytta och spela i ett annat land, säger Adrian Brorsson. 

"Något bra på gång här"

Han berättar att han känner sig trygg i beslutet och ser fram emot fortsatt spel i Vimmerby med tanke på hur den gångna säsongen föll ut. 

– Jag har ett år kvar på mitt kontrakt och jag tror samtidigt att vi har något bra på gång här. Vi fick bara fyra matcher i division 1 förra säsongen, vilket var väldigt tråkigt såklart. När vi äntligen tagit oss upp till ettan så blev säsongen endast fyra matcher lång. Man hade ju gått och längtat i flera månader efter att spela inför våran hemmapublik och så blev förra säsongen som den blev, säger Adrian Brorsson. 

Han hoppas att nästa säsong kan spelas som vanligt och att det blir matcher med publik på läktarna. 

– Därför känner man sig extra taggad inför kommande säsong. Jag hoppas på att den kommer gå att genomföra som vanligt och att vi får spela inför vår hemmapublik igen. Det har man saknat otroligt mycket.

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvimmerby.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt