Annons:

DV AVSLÖJAR: POÄNGSTARK FORWARD KLAR FÖR VH

Här jublar Pontus Gulldén över ett mål mot Vimmerby tidigare under säsongen. Nu bekräftar han att han kommer att spela med Vimmerby Hockey framöver.

DV AVSLÖJAR: POÄNGSTARK FORWARD KLAR FÖR VH

Under transferfönstrets sista skälvande timmar gjorde Vimmerby Hockey klart med en poängstark forward. Dagens Vimmerby kan avslöja att det handlar om 24-årige Pontus Gulldén, som närmast kommer från Hanhals.
– Japp, det stämmer, bekräftar han i ett sms till Dagens Vimmerby tidigt på torsdagsmorgonen.

Annons:

Vimmerby Hockey, med sportchefen Daniel Stolt i spetsen, fick slita hårt in i det sista för att förstärka truppen inför stundande play off-spel.

Strax innan transferfönstret stängde ska VH, enligt uppgifter till Dagens Vimmerby, ha gjort klart med Hanhals forward Pontus Gulldén. Tidigt på torsdagsmorgonen bekräftar också den poängstarke forwarden, i ett sms till DV, att han kommer att spela med Vimmerby resten av säsongen.

– Japp, det stämmer, skriver Gulldén.

Tillhört Frölunda och Växjö

Gulldén har Partille som moderklubb och har efter det tillhört såväl Frölundas, Borås som Växjö Lakers juniororganisationer. De senaste säsongerna har han spelat division 1-hockey med Borås, Mörrum, Varberg och Hanhals.

Säsongen 2016/17 har varit lyckad för Gulldén och hans kedjekamrater Mattias Skog och Kristoffer Wikner. Trion lade beslag på de tre första platserna i poängligan i den södra vårserien i HockeyEttan.

38 poäng under säsongen

För Pontus Gulldén har det under säsongen blivit totalt 38 poäng (11+27) på 29 matcher i division ett. 15 av poängen kom i grundserien och 23 i fortsättningsserien.

Hanhals säkrade i går nytt kontrakt i HockeyEttan och det öppnade upp för en flytt till Vimmerby Hockey för Pontus Gulldén.

Klicka här för att läsa en längre intervju med Pontus Gulldén.

Annons:

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt