Annons:

Carlsson tillbaka i VH-tröjan igen:

Oskar Carlsson var tillbaka när Vimmerby föll hemma mot Karlskrona. Foto: Simon Henriksson

Carlsson tillbaka i VH-tröjan igen: "Får mjölksyra"

Oskar Carlsson gjorde säsongsdebut när Vimmerby föll med 1-4 mot Karlskrona HK. Den rutinerade backen tyckte ändå att det kändes helt okej för egen del.
– Det var ingen jättebra match men kul att vara tillbaka, säger han.

Annons:

Inför den här säsongen deklarerade Oskar Carlsson att skridskorna skulle upp på hyllan. Så blev det – åtminstone i några månader. 

I söndagens hemmamatch mot Karlskrona var han åter med i laguppställningen efter sin comeback.

– Roligt att vara tillbaka på isen igen. Det var väl ingen jättebra match direkt men kul att vara tillbaka. Jag tyckte det kändes relativt bra för att vara första matchen. Det handlar om att hitta tajmingen i alla situationer, säger han.

Vad är svårast?

– Nej, men det är mer det här att hitta flytet och komma rätt in i situationerna. För egen del kändes det ändå relativt bra. Det är lite med benen, man får mjölksyra och sådär.

"Snart inne i det"

Oskar Carlssons återkomst offentliggjordes för en dryg vecka sedan. Han har gjort sex, sju träningspass med laget. Han tror inte det ska ta allt för lång tid innan han kan göra sig själv rättvisa ute på isen.

– Får man spela lite matcher är man snart inne i det. Det handlar om att komma in i tempot och som lag är det viktigt att vi sätter en stämpel inför Allettan. Kampen var inte där i den här matchen och de vill mycket mer än vad vi vill. Det var det som var problemet.

Vad säger du om den här upplagan av Vimmerby?

– Den är jävligt bra och de har gjort det fantastiskt hittills. Det är mycket kvar, men det roliga börjar här snart.

Annons:

Simon Henriksson

simon.henriksson@dagensvimmerby.se

076 815 45 71

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt