Annons:

VH-backens säsong är över: ”Han tar helt rätt beslut”

Helge Holmstrands säsong är över då han lider av sviterna efter hjärnskakningen som han ådrog sig borta mot Kalmar i början av januari. Foto: Ossian Mathiasson

VH-backens säsong är över: ”Han tar helt rätt beslut”

Vimmerby Hockey-backen Helge Holmstrand ådrog sig sin fjärde hjärnskakning för fyra veckor sedan. Nu meddelar VH att backens säsong är över. 

Annons:

Det var i bortamatchen mot Kalmar i början av januari som Helge Holmstrand fick en smäll mot huvudet och åkte på sin fjärde hjärnskakningen. 

VH meddelar på torsdagskvällen att backens säsong är över. Han tvingas avsluta säsongen på grund av sviterna efter den senaste hjärnskakningen. 

”Hälsan går först, och han tar helt rätt beslut att avsluta säsongen och vila för att komma tillbaka framöver. Naturligtvis är det tråkigt för Helge, som brinner hårt för sin hockey att ta det här beslutet. Vi lider med honom. Men förhoppningsvis ska han kunna spela ishockey under lång tid framöver, och hjärnskakningar måste alltid tas på största allvar”, säger Vimmerby Hockeys klubb- och sportchef Morgan Persson till klubbens Facebooksida.

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvimmerby.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt