Annons:

Tobias Jahr fortsätter som ledare för A-laget

Tobias Jahr, till höger, fortsätter som coach för Vimmerby Hockey. Foto: Linus Johansson

Tobias Jahr fortsätter som ledare för A-laget

Alldeles nyss meddelade Vimmerby Hockey att Tobias Jahr fortsätter som tränare för Vimmerby Hockey.

Annons:

Tillsammans med Krister Ström och Eric Karlsson tog Tobias Jahr ett delat huvudansvar för Vimmerby Hockeys A-lag i januari. VH har nu gjort klart med en förlängning. Kommande säsong blir han lagledningens ögon från läktarplats.

– Det känns som en spännande uppgift, och passar mig väldigt bra sett till den sociala biten, då jag inte riktigt har tiden att vara istränare och coach varje dag i veckan. Ofta ser man matchen med andra ögon från läktaren, och förhoppningsvis ska jag kunna bidra med några kloka ord under matcherna, säger Tobias Jahr. 

Vimmerby Hockeys sportchef Daniel Stolt säger så här: 

– Tobias Jahr är duktig på detaljer och är dessutom taktiskt skicklig, han kommer bli en stor tillgång i sin nya roll. Att han vill och kan vara kvar i organisationen kring a-laget betyder jättemycket. Han hade en väldigt stor del i lagets framgångar och var en viktig del i den tränartrio som ledde laget till playoff 3. "Jarren" är dessutom mycket omtyckt av spelare och ledare i klubben och vi i sportgruppen har ett stort förtroende för honom, säger Daniel Stolt.

Annons:

Simon Henriksson

simon.henriksson@dagensvimmerby.se

076 815 45 71

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt