Annons:

Jakob Karlsson återvänder till Vimmerby Hockey

Jakob Karlsson är tillbaka i Vimmerby Hockey.

Jakob Karlsson återvänder till Vimmerby Hockey

Jakob Karlsson, som spenderat de senaste säsongerna i Allsvenskan hos Södertälje SK, IK Pantern och IK Oskarshamn, är tillbaka i Vimmerby Hockey. Klubben gick precis ut med det i ett pressmeddelande.

Annons:

Jakob Karlsson, 27, har representerat en mängd klubbar i hockey-Sverige och har utöver ovan nämnda även spelat för bland annat Växjö Lakers, Olofströms IK och Karlskrona HK. 

Han har tidigare varit lagkapten i Vimmerby Hockey under tre säsonger och var assisterande kapten i Pantern när den förra säsongen började.

Jakob Karlsson blev sedan utlånad till Vimmerby innan han gjorde klart med IK Oskarshamn. 

Nu är publikfavoriten återigen redo att dra på sig VH-dressen.

– Det känns fantastiskt kul att vara tillbaka i VH på riktigt igen. Jag tycker att klubben gjorde en strålande avslutning på säsongen. Jag hoppas att jag kan bidra till att ta laget ett steg till, säger Jakob Karlsson i ett pressmeddelande.

VH:s sportchef Daniel Stolt säger så här om värvningen av Jakob Karlsson: 

– En spetsvärvning för oss. Vi är också väldigt glada att Jakob väljer att skriva ett lite längre avtal och ser kapaciteten i vår framtidssatsning. Jakobs påskrift lägger också ännu mer tyngd i våra ambitioner för kommande säsong och de efterföljande, säger Vimmerby Hockeys sportchef Daniel Stolt. 

Kontraktet är skrivet på två år.

Annons:

Simon Henriksson

simon.henriksson@dagensvimmerby.se

076 815 45 71

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt