Annons:

Efter petningen: Törngren kan få chansen i SM-finalen

Christoffer Törngrens chanser att få spela SM-final med HV71 har ökat efter Chris Abbotts skada. Foto: Linus Johansson

Efter petningen: Törngren kan få chansen i SM-finalen

Efter att ha varit petad en längre tid verkar det som att Frödingesonen Christoffer Törngren kommer att kastas in i hetluften när SM-finalen mellan HV71 och Brynäs inleds i morgon.
- Jag känner mig redo och är riktigt sugen på att spela, säger Christoffer Törngren till jnytt.se.

Annons:

På 47 matcher i grundserien gjorde Vimmerbyprodukten Christoffer Törngren 17 poäng (5+12) för HV71. Slutet av grundserien och större delen av slutspelet har han dock fått se från läktarplats. Men efter att HV-stjärnan Chris Abbott åkt på en skada talar mycket för att Törngren kommer att få chansen i SM-finalen mot Brynäs.

”Självklart varit tufft”

Törngren har aldrig tidigare spelat en SM-final.

– Det kommer bli fantastiskt. Det var ett jäkla tryck under den sista semifinalen, och jag förväntar mig det dubbla nu. Det blir magiskt, säger den 22-årige forwarden till jnytt.se.

Frödingekillen har bara stått uppsatt i HV71:s laguppställning i två matcher i SM-slutspelet.

– Det har självklart varit tufft. Man får träna på och köra extra och vara redo om man får chansen. Det är så jag har gjort. Jag känner mig redo och är riktigt sugen på att spela.

Ryktas till Färjestad

Rykten har placerat Christoffer Törngren i Färjestad nästa säsong, men själv säger han att inget är klart gällande hans framtid.

– Jag vet faktiskt inte vad som händer. Jag har inte snackat så mycket med min agent under de senaste veckorna, utan fokus har legat på slutspelet, säger Christoffer Törngren.

Annons:

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt