Annons:

SUCCÉTRÄNAREN LÄMNAR VH - KLAR FÖR NY KLUBB

Eric Karlsson kommer att träna Boro/Vetlanda nästa säsong. Foto: Simon Henriksson

SUCCÉTRÄNAREN LÄMNAR VH - KLAR FÖR NY KLUBB

Det står nu klart att Eric Karlsson lämnar Vimmerby Hockey. De två kommande säsongerna kommer han att vara huvudtränare i Boro/Vetlanda HC.

Annons:

Eric Karlsson var assisterande tränare till Jeff Hällegard när säsongen 2016/17 inleddes. När Hällegard fick sparken i mitten av januari tog den unge tränaren över ansvaret tillsammans med Tobias Jahr och Krister Ström.

Men någon fortsättning i VH blir det alltså inte. I dag blev han klar som ny huvudtränare för division två-laget Boro/Vetlanda.

Eric Karlsson skriver så här på Facebook: "Kan gladeligen meddela att jag i de två kommande säsongerna kommer vara huvudtränare i Boro/Vetlanda HC. Är övertygad om att föreningen har något spännande på gång och ser fram emot att vara med på resan. Jag vill rikta ett stort tack till alla runt om och i Vimmerby Hockey för det otroliga stödet. Allt från ledare och spelare till supportrar som har stöttat mig både under föregående säsong och nu efter. Det har betytt väldigt mycket för mig och gör att jag nu går vidare i min tränarkarriär, ödmjuk men med en tro på mig själv".

Annons:

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt