Annons:

JUST NU: Klasspelaren stannar i Vimmerby

Hampus Harlestam stannar i Vimmerby Hockey. Foto: Linus Johansson

JUST NU: Klasspelaren stannar i Vimmerby

Vimmerby Hockey har gjort klart med en viktig kontraktsförlängning. Den här gången är det Hampus Harlestam som är klar för en fortsättning i VH.

Annons:

Det blir en tredje raka säsong i Vimmerby Hockeys tröja för skicklige centern Hampus Harlestam. Harlestam är den senaste pusselbiten i Vimmerby Hockeys lagbygge för 2017/18. Harlestam har varit ett starkt offensivt vapen för Vimmerby Hockey under sina två inledande säsonger i klubben, ofta tillsammans med radarpartnern Jesper Kokkonen.

– Det känns riktigt bra att förlänga med en förening som gör så många bitar bra. Jag trivs väldigt bra i Vimmerby och förra säsongen var riktigt kul. Kan vi fortsätta så nästa säsong och ta oss till kvalserien så ser jag inget stopp, säger Hampus Harlestam i ett pressmeddelande.

Vimmerby Hockeys sportchef Daniel Stolt är nöjd med att kunna fylla tröja nummer nio med Hampus Harlestam även kommande säsong. 

– En viktig förlängning, då Hampus tillhör stommen som varit med ett par år nu. Han är en vass offensiv spelare som vi tror det finns mer utveckling i, säger Daniel Stolt.

Fakta

Vimmerby Hockey 17/18:

Hampus Harlestam (förlängning), Ludvig Jardeskog (ny från Tyringe SoSS), Markus Modigs (förlängning), Fredrik Asplund (ny från Valdemarsvik), Robin Kokkonen (förlängning), Jesper Kokkonen (förlängning), Sebastian Åkesson (ny från Köping), Jakob Karlsson (ny från IK Oskarshamn), Pelle Ström (förlängning), Anton Carlsson (förlängning), Jacob Isaksson (ny från HC Dalen). 

Annons:

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt