Annons:

Harlestam tvekade inte på att förlänga: ”Ser intressant ut”

Hampus Harlestam hoppas på många måljubel i Vimmerbytröjan den kommande säsongen. Foto: Linus Johansson

Harlestam tvekade inte på att förlänga: ”Ser intressant ut”

Tidigare i dag offentliggjorde Vimmerby Hockey att publikfavoriten Hampus Harlestam stannar i klubben även nästa säsong.
– Det var bara att skriva på, säger Hampus Harlestam till Dagens Vimmerby.

Annons:

Att Hampus Harlestam gärna hade testat på spel i HockeyAllsvenskan är ingen hemlighet. Men när möjligheten inte dök upp var valet att förlänga med Vimmerby självklart.

– Jag har egentligen inte tänkt på något annat än att förlänga med Vimmerby. Det som hade kunnat ändra på det var om det hade dykt upp något intressant högre upp. När det inte gjorde det var det bara att skriva på, säger Hampus Harlestam.

”Göra mer poäng”

Under sina två säsonger i Vimmerby har den 24-årige centern gjort sig känd som både en lirare och en grovjobbare. Den gångna säsongen, där VH tog sig till playoff tre mot HockeyAllsvenskan, gjorde Harlestam 28 poäng på 42 matcher. Nästa säsong hoppas han på något ännu bättre.

– Jag vill alltid göra mer poäng och bidra mer offensivt. Samtidigt vill jag inte att vi ska släppa in mål när jag är på isen.

Du har mer att ge?

– Ja, det tycker jag.

Ingen koll på nyförvärven

Vimmerby Hockey har i nuläget elva spelare under kontrakt.

– Jag tycker att det ser väldigt intressant ut.

Har du någon koll på nyförvärven?

– Nej, ingen alls. Jag har bara koll på spelare från Stockholm, skrattar Hampus Harlestam, som tror på en stark VH-säsong 2017/18.

– Att spela play off var riktigt roligt. Vi var ju också ett topplag i Allettan och det är där vi måste ligga om vi ska ta nästa steg och det är ju det vi vill göra.

Annons:

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt