Annons:

JUST NU: Forwarden stannar i VH -

David Stenbacka är klar för en fortsättning i Vimmerby. Foto: Linus Johansson

JUST NU: Forwarden stannar i VH - "Det ska bli skoj"

Vimmerby Hockey har gjort klart med en kontraktsförlängning för forwarden David Stenbacka.
– Det ska bli skoj. Det fanns lite anbud att tänka igenom, men det kändes helt rätt att förlänga ett år till, säger David Stenbacka.

Annons:

 

Det blir alltså en andra säsong i Vimmerby Hockey för David Stenbacka.
– Det ska bli skoj. Det fanns lite anbud att tänka igenom, men det kändes helt rätt att förlänga ett år till. Jag och min tjej trivs väldigt bra i Vimmerby. Vi började något bra i slutet av förra säsongen och det finns förutsättningar för att det kan bli ännu bättre den här säsongen, säger David Stenbacka. 
David Stenbacka stannade på 21 poäng på 44 matcher under sin första säsong i VH-tröjan. Något han inte är nöjd med. 
Jag är riktigt revanschsugen, senaste säsongen var en av mina sämre, och det vill jag visa från start i höst, säger den högerfattade Gislavedssonen.
Vimmerby Hockeys sportchef Daniel Stolt kommenterar:
 Det finns stor potential i David Stenbacka. Han har flera verktyg i sitt spel som håller hög klass, och vi tror att han har möjlighet att utvecklas ännu mer under kommande säsong, säger Daniel Stolt. 
I och med David Stenbackas påskrift är Vimmerby Hockey komplett på forwardssidan, men kommer också att vika två forwardsplatser, nummer 13 och 14, till två egna juniorspelare. 
Det kommer bli de två juniorforwards som visar framfötterna mest i sommar, som kommer att få chansen, säger Daniel Stolt.

 

Annons:

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt