Annons:

VH:s ledarstab spikad - duo tar rollen som assisterande tränare

Vimmerby Hockey har spikat sin ledarstab och har också gjort klart med två assisterande tränare. Det handlar om Jonas Levin och Krister Ström som kommer att backa upp huvudtränaren Magnus Jansson. Dessutom får Lennart Sandh ett utökat ansvarsområde.

Annons:

Så här ser Vimmerby Hockeys ledarstab för kommande säsong ut:

* Magnus Jansson, huvudtränare.
* Jonas Levin, tidigare spelare och junior-och ungdomstränare i klubben, blir assisterande tränare på isträningar. 
* Krister Ström, även han mångårig spelare och assisterande a-lagstränare så sent som i våras, kommer att dela uppgiften som assisterande tränare på is med Jonas Levin. 
* Tobias Jahr, tidigare spelare, juniortränare och coach för Smålands tv-puckslag, är sedan tidigare klar för uppdraget som läktarcoach  med uppgift att scouta motståndet i spelmoment och detaljer under matcher. Han kommer också att finnas med som back-up som istränare. 
* Lennart Sandh, med 50 års erfarenhet inom Vimmerby Hockey som spelare, tränare och ledare, får en större roll under matcher, då han även kommer att coacha backarna jämte sitt uppdrag som lagledare. 
En mycket bra lösning för oss. Vi har jobbat ett bra tag med olika alternativ, men när det här blev genomförbart så kändes det helt klart riktigt bra. Det är erfarna och kompetenta ledare som både sportgrupp och spelare känner sig mycket trygga med, säger Vimmerby Hockeys sportchef Daniel Stolt i ett pressmeddelande.
I ledarteamet kring laget återfinns även:
* Rikard Söderlund, fystränare.
* Emma Kostenius sjukgymnast.
* Michael Milton material.
* Arne Sundberg material.
* Christer Carlsson material.
Vi är bortskämda med en väldig bred och stark ledarstab där vi har driven kompetens på alla fronter. Vi är mycket tacksamma för att ha alla med oss ytterligare en säsong, kontinuiteten är väldigt viktig, säger Daniel Stolt.  

Annons:

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt