Annons:

Lindgren blir kvar i VH trots seriöst intresse från VIK

Oskar Lindgren blir kvar i Vimmerby Hockey trots intresse och bud från Västerviks IK. Foto: Ossian Mathiasson

Lindgren blir kvar i VH trots seriöst intresse från VIK

Oskar Lindgren imponerade under utlåningen till Västerviks IK. Allsvenska klubben försökte värva honom på permanent basis, men Vimmerby Hockey tackade nej. 

Annons:

Västerviks IK har haft en förstärkt backsida i de två senaste matcherna mot Kalmar HC och IF Björklöven. 26-årige backen Oskar Lindgren anslöt på lån från ett matchledigt Vimmerby Hockey och gjorde bra ifrån sig i de två matcherna. 

Oskar Lindgren är VH:s ledande back i både offensiven och defensiven. På tio matcher i Hockeyettan har han svarat för sex poäng (2+4).

Det står nu klart att Oskar Lindgren stannar kvar i Vimmerby trots seriöst intresse från Västerviks IK:s håll. 

– Vi var intresserade och tittade över möjligheterna att få hit honom permanent, men den lösningen gick inte i hamn. Han kommer inte spela något mer hos oss den här säsongen, säger Västerviks IK:s sportchef Victor Öhman. 

Inget nytt om Törngren

Vimmerby Hockeys sportchef Pelle Johansson bekräftar att han har tagit emot ett bud gällande Oskar Lindgren från Västerviks IK. 

– Jag har fått en förfrågan, men det blir ingenting. Han är vår spelare. Allt har ett pris och till rätt peng kan man väl säga att allt är till salu. Det var inte rätt peng i det här fallet. Jag var inte nöjd med budet samtidigt som Oskar är tillfreds med att vara kvar här i Vimmerby, säger Pelle Johansson.

Frödingesonen Christoffer Törngren, med meriter från både SHL och Hockeyallsvenskan, håller fortsatt igång och tränar med Vimmerby Hockey.

– Han tränar med oss, i övrigt är det inga nyheter. Får vi en fråga från Christoffer eller hans agent får vi ta ställning till det. Skulle han vara sugen så är man väl dum om man inte skulle kolla om vi kan och har råd. Även om det är en Vimmerbykille så är det en kontraktsfråga, säger Pelle Johansson. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvimmerby.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt