Annons:

HAN NOBBAR ERBJUDANDET SOM NY VH-TRÄNARE

Modos assisterande tränare Jonas Holmström har tackat nej till erbjudandet som ny tränare för Vimmerby Hockey. Foto: Bildbyrån

HAN NOBBAR ERBJUDANDET SOM NY VH-TRÄNARE

Modos assisterande tränare, före detta Tranås AIF-spelaren Jonas Holmström, var ett av de namn som Vimmerby Hockeys sportchef Pelle Johansson hade på sin lista över nya tränare. Nu har han tackat nej.

Annons:

Vimmerby Hockeys tränare Hampus Sylvegård följer som bekant inte med VH upp i Hockeyallsvenskan. Han har i stället signat ett treårskontrakt med Nybro Vikings, där uppgifter säger att han ska gå bredvid rutinerade tränaren Tommy Samuelsson det första året och därefter ta över som huvudtränare.

Vimmerbys sportchef Pelle Johansson håller som bäst på att fylla luckan efter Sylvegård. Ett av de namn som har stått på hans lista över tänkbara tränare är Modos assisterande tränare Jonas Holmström, vilket tidningen Barometern var först att berätta om.

Aldrig riktigt nära

Jonas Holmström var i Vimmerby i fredags och hade möte med klubben, men man lyckades inte komma överens.

– Ja, det stämmer. Vi träffades, men han tackade nej till vårt erbjudande. Det blir inte Jonas som kommer träna Vimmerby kommande säsong, säger Pelle Johansson.

Enligt uppgift till vår tidning var det aldrig riktigt nära. Man kom helt enkelt inte överens om den ekonomiska biten, utan det skiljde ganska mycket. Dessutom skrev Homström nyligen på en kontraktsförlängning med Modo.

– Det hade nog i och för sig gått att lösa. Nu har vi en knapp handfull namn som vi jobbar vidare med. Jag tror att det bli klart relativt snart. För min del vore det skönt, så man har en tränare att bolla spelarnamn med, säger Pelle Johansson.

Annons:

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt