Annons:

Förre VH-spelaren lägger av – gav besked i dag

Emil Georgsson har gjort sitt på hockeyplanen. Foto: Linus Johansson

Förre VH-spelaren lägger av – gav besked i dag

Emil Georgsson, numera i Västerviks IK, var en mycket starkt bidragande orsak till att Vimmerby Hockey avancerade till Hockeyettan. I dag meddelade forwarden att den här säsongen blir hans sista.

Annons:

Emil Georgsson spelade i Vimmerby under två mycket framgångsrika säsonger och bildade en mycket stark kedja tillsammans med Joacim Hedblad och Robin Ekström. Trion öste in poäng i division två och var en av de största anledningarna till VH:s avancemang. 

Georgsson spelade även en säsong med Vimmerby i Hockeyettan innan han gick tillbaka till Västervik. Totalt gjorde han 126 poäng på 82 matcher i VH-tröjan.

Den här säsongen är Georgsson tionde i Västerviks IK – men det blir också den sista. Det meddelar han på Facebook dagen efter den tunga förlusten mot Troja/Ljungby (2–8). 

Så här skriver Georgsson på Facebook:

"Efter att börjat Knatte-hockey som 5-åring så blev hockey direkt min första kärlek. Drygt 28 år senare har jag nu bestämt att detta blir min sista säsong. Finns många att tacka under dessa 28 år, får bli vid ett senare skede! Först ska vi försöka se till så att VIK spelar HA även nästa säsong."

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvimmerby.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt