Annons:

Stark VH-konkurrent förstärker inför starten av Allettan

Kallinge/Ronneby IF vann Hockeyettan södra. Nu förstärker klubben ytterligare inför starten av Allettan.

Annons:

Från allsvenska IK Pantern lånas den tidigare KRIF-spelaren Stefan Söder in. Lånet sträcker sig i första hand till den 21 januari.

– Söder kommer att spela de tio första matcherna i Allettan med oss. Vad som händer efter det får vi se. Jag är jäkligt glad med denna tillfälliga lösning vad gäller Stefan, säger Kallinge/Ronnebys sportchef Mikael Johansson till klubbens hemsida.

Lånen gäller tills vidare

Man KRIF nöjer sig inte med det. I samma veva lånas Hampus Olsson och Sebastian Owuya in från Södertälje SK.

– Sebastian Owuya är en stor och stark back. En perfekt lösning för oss då vi har flera backar skadade och snart går vi in i en väldigt tuff och spännande serie. Vi spelade med fyra backar stora delar av senaste matchen och det är givetvis inte hållbart i Allettan. Lånen av Hampus och Sebastian är tills vidare vilket innebär att SSK kan hämta tillbaka spelarna om det uppstår behov vid till exempel skador i deras trupp, säger Mikael Johansson.

Men allt är inte uppåt i KRIF. Både Albin Storm och Andreas Nordfeldt kommer att vara borta en längre tid. Tidigare har det dessutom meddelats att Dillion Duprey och Cullen Bradshaw lämnar truppen.

Sportchef Johansson meddelar att fler nyheter kan vara att vänta framöver.

Annons:

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt