Annons:

Dubbla hemmamatcher för VH: ”Lag som kör ganska hårt”

Tobias Jahr ser fram emot dubbla hemmamatcher i helgen. Foto: Simon Henriksson

Dubbla hemmamatcher för VH: ”Lag som kör ganska hårt”

Visby/Roma i kväll och Huddinge på söndag. Inom loppet av tre dagar spelar Vimmerby Hockey två hemmamatcher.
– Det är roligt med hemmamatcher och det ska också bli kul att möta relativt nya lag, tycker VH-tränaren Tobias Jahr.

Annons:

Efter att ha inlett Allettan med två segrar har det gått tyngre för Visby/Roma den senaste tiden. I de två senaste matcherna har det gått betydligt sämre. 6-0-förlusten borta mot Kristianstad följdes upp med en ny jätteförlust på bortais, 9-2 mot Huddinge.

– De har haft en del skador i de sista matcherna. Det vi har sett av dem är att det är ett lag som kör ganska hårt. Men med tanke på deras senaste resultat skulle det förvåna mig om de blåser på. Jag misstänker att de kommer backa hem och stänga till istället, säger Tobias Jahr.

Starkt lag

Och på söndag väntar alltså ytterligare en match i Tigerkulan när serieledande Huddinge kommer på besök.

– Det är också ett lag som kör ganska hårt. Huddinge är duktiga på att involvera sina backar i anfallen så vi måste vara vaksamma i egen zon och verkligen sortera ut spelare. Tittar vi på inledningen av Allettan och även på lagen på papperet så är det Huddinge som sticker ut. De har fyra riktigt bra femmor, säger Tobias Jahr.

Vi har tidigare rapporterat om att Robin Kokkonen missar matchen mot Visby/Roma på grund av sjukdom medan Albin Runesson är tillbaka efter skada. Testspelaren Marcus von der Geest får i Kokkonens frånvaro chansen att visa upp sig i kväll.

Annons:

Annons:

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt